La remodelació del Parc de l'Arborètum acollira espècies vegetals de tot Europa


  • Comparteix:

La plantació d'arbres i espècies vegetals de tot l'àmbit europeu és el projecte contemplat per l'Ajuntament per a la remodelació del Parc de l'Arborètum. Tot i que el projecte és a llarg termini, ja s'han dut a terme diferents actuacions per evitar l'erosió del sòl del parc.

La plantada de xipresos al llarg del passeig Gaudí, la canalització de les aigües de pluja i l'habilitació de vies d'accés i camins són algunes de les actuacions portades a terme per Medi Ambient en la remodelació del parc. El projecte final contempla que els veïns puguin gaudir d'arbres i espècies vegetals d'arreu d'Europa.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que la rehabilitació és a llarg termini a causa de la gran activitat que concentra l'espai.

Eduard Pomar

Com està condicionat al fet que en diferents èpoques de l'any es fa el Sant Cugat Actiu, l'arribada dels reis o les barraques, es va fent de forma periòdica.


Pomar ha explicat també que el projecte ha estat consensuat amb l'associació de veïns de la zona per dur a terme les actuacions més adequades. Les paraules de Pomar contradiuen les del president de l'associació de veïns de l'Eixample Sud, José Luis Espanera, que ha afirmat que desconeixen el contingut del projecte.

José Luis Espanera

Continuarem defensant que es faci el Parc de l'Arborètum d'una vegada. Està aturat i no sé per què i quan es farà.


Espanera ha emplaçat l'Ajuntament a iniciar la remodelació i ha posat sobre la taula diferents propostes com plantar arbres i gespa i instal·lar bancs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.