La seguretat ciutadana preocupa un 36% dels valldoreixencs


  • Comparteix:

Un 36% dels valldoreixencs assegura que la seguretat és el tema que més els preocupa. Segons una enquesta encarregada per l'EMD, els veïns del territori també consideren insuficient la recollida d'escombraries i el servei de neteja municipal.

Aquesta consulta ciutadana, feta al 65% de la població, ha posat sobre la taula les qüestions que treuen la son als valldoreixencs. Gairebé 4 de cada 10 veïns estan preocupats per la seguretat. El segueix de prop la recollida d'escombraries, que preocupa a un 29,5% dels ciutadans, el servei de neteja, amb un 17,7% , i l'estat dels carrers, amb un 16,8%.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, assegura que ja s'hi està posant remei, perquè s'ha incrementat la dotació de cossos policials al districte.

Montserrat Turu

La presència de tots els cossos policials ja ha augmentat, amb el desplegament dels Mossos d'Esquadra


Aquesta mostra telefònica també ha servit per saber que a les llars de Valldoreix hi viuen 4 persones de promig, amb una proporció important de nens i adolescents per sota dels 20 anys.

Recordem que aquesta consulta va significar l'inici de la crisi de govern a l'EMD de Valldoreix. El vocal Narcís Clavell es va sumar a les demandes de l'oposició per aturar l'enquesta per consensuar-la. Malgrat tot, la presidenta Turu va decidir tirar endavant amb la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.