Sant Cugat vol més recursos per aplicar la nova Llei de serveis socials


  • Comparteix:

El regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, reclama més recursos per als ajuntament per aplicar correctament la nova Llei de serveis socials. Aquesta és una de les preocupacions compartides per les administracions locals que s'han posat de relleu en el primer Fòrum de Serveis Socials Municipals, celebrat a Barcelona.

1.500 persones -entre càrrecs electes i professionals del sector- han participat a la trobada. Enric Tomàs ha valorat molt positivament les jornades, que han servit per intercanviar idees sobre el futur del sector des d'una òptica municipalista.

Tomàs, però, comparteix la preocupació sobre la capacitat dels ajuntaments de donar resposta a l'augment de serveis que implica la nova legislació de serveis socials. El regidor demana que la l'aplicació de la normativa s'acompanyi de més recursos per als ens locals.

Enric Tomàs

L'augment de serveis ha de venir acompanyat dels recursos econòmics necessaris per què els ajuntaments puguin desenvolupar-los.


Els alcaldes de Cornellà, Rubí, Manlleu i la diputada de Benestar Social Katy Carreras-Moysi són alguns dels càrrecs que han participat en aquest primer Fòrum de Serveis Socials Municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.