La FAV denuncia el mal ús de l'aparcament del CAP de Valldoreix


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns denuncia que els usuaris del CAP de Valldoreix es queden sense places d'aparcament perquè se n'està fent un ús incorrecte, aprofitant la seva proximitat a l'estació de tren. La FAV proposa dividir l'aparcament en dues zones, una de lliure accés i una altra amb limitació de temps.

Les 120 places de l'aparcament del CAP de Valldoreix són tan a prop de l'estació dels Ferrocarrils que hi ha santcugatencs que hi deixen el cotxe tot el dia, fent que sovint els usuaris del CAP no puguin deixar-hi el cotxe quan han d'anar al metge. Així ho ha explicat el secretari de la Federació, Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

És un aparcament gran, però és tan a prop de l'estació que a les 10 del matí ja està ocupat, i els malalts que van al CAP no poden aparcar.


La FAV considera que els usuaris del CAP no necessiten totes les places de l'aparcament, i que per tant una solució seria dividir-lo en dues zones. Una estaria oberta a tothom, i l'altra, amb limitació de temps, serviria exclusivament pels usuaris del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.