L'alcalde demana a la Generalitat que no retiri els dispositius policials especials de manera 'unilateral'


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, demana al departament d'Interior que els dispositius especials que es posen en marxa per frenar els robatoris a les llars no es desmuntin de manera 'unilateral'. Recoder ha fet aquestes declaracions després que la setmana passada dues cases del barri de Can Trabal patissin robatoris silenciosos.

Després que dues famílies de Can Trabal patissin robatoris silenciosos la setmana passada, l'alcalde, Lluís Recoder, ha criticat l'actuació dels cossos de seguretat.

I és que una de les famílies va trucar, durant la nit, a la Policia Nacional espanyola, que els va donar un número incorrecte dels Mossos d'Esquadra. La família es va tornar a posar en contacte amb el cos estatal, que els va dir que ja s'encarregaven ells de facilitar la direcció de la casa a la policia catalana. Però els agents que s'hi van desplaçar asseguren que van arribar tard al lloc dels fets perquè la direcció era incorrecta.

Recoder considera que l'explicació dels agents dels Mossos d'Esquadra no és 'justificable'.

Lluís Recoder

És un problema de resposta per part dels Mossos perquè és veritat que un veí truca a la Policia Nacional i li diuen que ha de trucar als Mossos i es presenten molt tard perquè diuen que no han trobat la casa.


Recoder s'ha mostrat preocupat perquè el dispostiu especial que s'havia posat en marxa a Can Trabal fa uns mesos per acabar amb aquest tipus de robatoris s'ha tret. L'alcalde demana que aquest tipus d'iniciatives no es desmuntin de forma 'unilateral'.

Lluís Recoder

Quan les coses van bé els dispositius es treuen i llavors després les coses comencen a anar malament. El dispostiu no es pot desmontar de forma unilateral.


Recordem que els lladres es van emportar un ordinador portàtil, diversos 'i-pods', càmeres digitals, telèfons mòbils i uns 200 euros en metàl·lic, de la primera casa, i a la segona van robar un maletí amb un ordinador portàtil i 2.000 euros en metàl·lic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.