Joves santcugatencs viatgen als campaments sahrauís d'Argèlia


  • Comparteix:

Una delegació santcugatenca viatja aquesta setmana als campaments de refugiats sahrauís d'Argèlia, de la mà de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS). L'expedició, que tornarà dilluns, visitarà tres camps diferents.

Copsar la difícil situació en què es troben els refugiats sahrauís és l'objectiu de l'expedició, que ha sortit aquest dimarts i està formada per joves vinculats a l'esplai Pica-Roca, famílies santcugatenques i dos nois sahrauís residents a Sant Cugat. Els llaços entre Sant Cugat i el poble sahrauí tenen ja una llarga trajectòria de cooperació i intercanvi.

La responsable d'SCAPS, Neus Bosch, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' els motius del viatge.

Neus Bosch

Visitaran els nens que van ser acollits, altres visitaran els seus pares i altres visitaran els camps de refugiats, així es podran fer una idea del què és un camp de refugiats.


Enguany ha passat per Sant Cugat la 'Caravana Solidària', que ha recollit més de tres tones de material sanitari i aliments.

D'altra banda, l'associació ha fet una crida a aquelles famílies que vulguin viure l'experiència d'acollir a casa seva un nen sahrauí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.