El CASC es mobilitza contra la venda de productes israelians a l'Abacus


  • Comparteix:

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) s'adhereix a la campanya endegada per la comissió 'Boicot Preventiu' en contra dels productes israelians venuts a la cooperativa Abacus. El col.lectiu ha participat en accions informatives realitzades a les portes dels establiments que la cooperativa té en diferents ciutats dels Països Catalans.

'Boicot preventiu' és una comissió de la plataforma contra la guerra, nascuda amb la voluntat de promoure el boicot cap a productes i empreses implicades en la guerra. En aquest cas, el boicot a Abacus intenta fer pressió perquè la cooperativa retiri alguns productes fabricats a Israel que es poden trobar en els seus establiments.

El membre del CASC, José Fernando Mota, explica la intenció d'aquesta campanya.

José Fernando Mota

Recollim una campanya de diversos col·lectius palestins que demanen un boicot econòmic similar al que es va fer contra l'apartheid a Sud-àfrica.


Mota també ha explicat que, després d'una primera presa de contacte, Abacus no va fer cas i per això es va decidir passar a l'acció.

José Fernando Mota

Abacus és un model d'empresa que per molta gent semblava òptim, ja que resulta que ven productes fets a Israel.


L'acció es va portar a terme davant de diferents establiments Abacus de Barcelona, Lleida, València, Girona i Sabadell. Es van repartir tríptics informatius entre els clients i també entre els treballadors que desconeixien la situació.

El CASC ha explicat que Abacus ha accedit a una reunió amb membres de la comissió 'Boicot preventiu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.