Amb la primavera també arriben les al.lèrgies


  • Comparteix:

Una vegada més arriben a Sant Cugat els efectes de la primavera. Els Centres d'Atenció Primària de la nostra ciutat han viscut un augment de consultes relacionades amb símptomes d'al·lèrgia.

Enguany les al·lèrgies han arribat abans d'hora. Els CAP de la ciutat ja reben casos que acostumen a donar-se a mitjans de primavera. Picors, esternuts, llagrimeig o mucositats són els símptomes més evidents d'una afecció al·lèrgica.

El director del Centre d'Atenció Primària de Valldoreix, Jordi Jiménez, ha donat alguns consells per evitar les al·lèrgies al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Jordi Jiménez

Cal esperar uns dies i comprobar si és un quadre viral. Si perdura més dies cal visitar al metge, però en cap cas s'ha de caure en l'automedicació.


Jiménez també ha alertat de la freqüent confusió entre un refredat i una al·lèrgia i és per aquest motiu que recomana consultar a un facultatiu.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.