'Xocolata per tutti', de RSC, torna a regalar les Mones de Pasqua


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat emet aquest dilluns el tradicional programa 'Xocolata per tutti' que obsequiarà els oients amb mones de Pasqua. El programa s'emetrà de les deu del matí fins a les dues del migdia. En total es regalaran sis mones, gràcies a sis pastisseries de la ciutat que col·laboren amb l'emissora munuicipal.

Aquest dilluns, RSC emetrà l'espai 'Xocolata per Tutti' presentat per Carme Reverte, Joan Miquel Fernández i Mar Castro. El programa, que s'emet des de fa setze anys, obrirà les línies telefòniques a les deu del matí per entrar al sorteig de sis mones valorades en 40 euros.

La responsable de programes especials de Ràdio Sant Cugat, Sílvia González, destaca que enguany el canvi de l'equip conductor de l'espai.

Sílvia Gonzàlez

Programa més veterà de la Ràdio. Enguany els presentadors canviaran i ho faran amb la il·lusió dels altres anys.


Els guanyadors de les proves per aconseguir mones hauran de bescanviar els vals a les pastisseries patrocinadores: Sàbat, Roure, Vall d'Or, Alegret, La Lionesa i Toni Mestres. Els telèfons de participació són el 93.675.15.87 i el 93.675.15.88



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.