El setmanari Gran Sant Cugat crea un club per oferir espais de trobada a les entitats locals


  • Comparteix:

El setmanari 'Gran Sant Cugat' inaugura, en aquests moments, el seu Club. El Gran Sant Cugat Club té l'objectiu d'oferir un espai als comerciants clients de la publicació i als col·lectius del municipi.

Aquestes instal·lacions tenen 200 metres quadrats i 9 aules. L'espai s'ofereix a les empreses clients del Gran Sant Cugat perquè puguin fer les seves reunions o impartir cursos al seu personal. A més, les entitats de la ciutat podran sol·licitar les sales del club per organitzar els seus actes. Aquestes instal·lacions pertanyen conjuntament al Gran Sant Cugat i a l'agència de comunicació Jovepress. Josep Lozano, director de Jovepress, explica com va sorgir aquesta iniciativa.

Josep Lozano

Sant Cugat és una de les ciutats més dinàmiques del Vallès, però no està prou dotada d'infrastructures


El Gran Sant Cugat també oferirà diferents cursos en aquest nou local. Les iniciatives que es posaran en marxa properament seran 'Àmbit', un gabinet d'orientació psicopedagògica i 'Òtium'. Josep Lozano comenta en què consistirà aquesta última iniciativa.

Josep Lozano

És una activitat de lleure cultural, amb viatges, etc.


El Club del Gran Sant Cugat està ubicat al Carrer Colomer número 11.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.