La Federació de Comerciants dóna més de 6.200 euros a tres entitats benèfiques


  • Comparteix:

El sorteig solidari de la Federació de Comerciants ha recaptat més de 6.200 euros que es destinaran a projectes solidaris de les associacions ASDI, Familiars Malalts d'Alzheimer (AFA) i Fundació Jeroni de Moragas. La federació ha premiat també la participació ciutadana amb 6.000 euros repartits en set premis.

El total de la recaptació del sorteig solidari s'ha repartit a parts iguals entre les entitats beneficiàries, que han rebut cadascuna d'elles més de 2.000 euros. Els projectes que se subvencionaran amb la donació dels comerciants són la creació de dos equips d'hoquei herba de la Fundació Jeroni de Moragas i la formació de cuidadors d'afectats per Alzheimer. Les vacances d'estiu d'ASDI ha estat l'altre dels projectes beneficiats.

La Federació de Comerciants s'ha mostrat orgullosa de participar en aquests tres projectes solidaris.

Escoltem el president de la Federació, Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Com a president de la Federació hem sento molt orgullós. Considero que ajudar a les entitats benèfiques és una cosa molt maca.


El sorteig solidari del comerç federat ha volgut també premiar la participació ciutadana amb un total de 6.000 euros que s'han repartit en set premis. El primer premi estava dotat amb 2.000 euros, els dos segons amb 1.000 euros cadascun i els quatre tercers han entregat 500 euros. La quantitat de cadascun dels premis es bescanviarà per productes dels comerços federats.

Les butlletes premiades han estat per ordre de premi més gran a més petit: 56.904, 2.640, 37.492, 41.216, 54.902, 48.875 i 472.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.