Acte de suport a Núria Pòrtulas al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

L'advocat de Núria Pòrtulas, Benet Salellas, qualifica de 'muntatge policial' el cas de l'anarquista gironina i en reclama la posada en llibertat immediata. En un acte a Sant Cugat, Salellas denuncia que fa més de tres mesos que Pòrtulas és a la presó sense cap prova que la incrimini com a membre d'una organització terrorista.

L'advocat ha subratllat que l'aixecament del secret de sumari ha demostrat que Pòrtulas no ha comès cap delicte. Ara Pòrtulas està pendent de declarar davant del jutge, que haurà de decidir si hi ha judici o s'arxiva definitivament el cas.

Salelles també ha criticat que la conselleria d'Interior, encapçalada per Joan Saura, negués estar vinculada en la investigació del cas.

Benet Salelles

Totes les desproporcions i inexactituds de la investigació són responsabilitat de la conselleria d'Interior.


Un dels promotors de l'acte, Víctor Alexandre, també ha carregat contra la conselleria d'Interior. El periodista santcugatenc ha recordat a ICV-EUiA que ha aplicat la llei antiterrorista a Pòrtulas, malgrat que s'hi havia manifestat en contra.

Alexandre també ha criticat el director general de la conselleria d'Interior, Joan Boada.

Víctor Alexandre

Crida l'atenció que aquells que es manifestaven contra la llei antiterrorista ara l'apliquin amb nocturnitat i traïdoria.


En la seva intervenció, Alexandre ha criticat les joventuts del PP per criticar que se celebrés l'acte a l'equipament municipal.

Per la seva banda, els cosins de Núria Pòrtulas, Ariadna Monerris i Tomàs Omedes, han aportat la visió familiar del cas a l'acte.

Escoltem Monerris.

Ariadna Monerris

Ens sentim esclafats. El cas és com un David contra Goliat. Intentarem que David guanyi.


L'acte, que ha tingut lloc al Casal de Joves TorreBlanca, ha aplegat una setantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.