El CMSC escalfa motors per la 50a Marxa Infantil de Regularitat


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc està treballant ja en la propera edició de la Marxa Infantil de Regularitat, que l'any que ve arriba a la cinquantena edició. Entre les principals novetats, hi haurà l'edició d'un llibre o una caminada amb els primers santcugatencs que van fer la primera Marxa. Així ho ha anunciat el president del Club Muntanyenc, Francesc Duch, durant el lliurament de premis de la marxa d'enguany.

Aquest any, les primeres posicions se les han endut Èlia Jane i Maria Segura, en la categoria de 6 a 14 anys, i Sergi Pintado i Carlos Roma, en la categoria de 12 a 14 anys. Per escoles, les que més alumnes han aportat han estat el CEIP Ferran Clua i l'escola Avenç, seguides de la classe de 3er de l'escola Joan Maragall.

En total, s'han repartit 130 copes, i per primera vegada també s'han sortejat diversos premis de participació entre totes les parelles que van fer la Marxa.

El president del Club Muntanyenc, Francesc Duch, s'ha mostrat molt satisfet de la resposta i el funcionament de la marxa d'aquest any, i ha animat tots els santcugatencs a participar a l'edició de l'any que ve, que serà la número 50.

Francesc Duch

Estem preparant ja la propera Marxa, que és la del cinquantè aniversari. I estem preparant activitats com exposicions, un llibre i una caminada commemorativa


També l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la bona resposta que any rera any té la Marxa, i ha recordat que aquesta és una iniciativa única a Catalunya. Recoder ha agraït l'esforç de les escoles i les famílies, que animen els més petits a participar, però sobretot l'esforç de l'equip que cada any fa que la Marxa sigui una realitat.

Lluís Recoder

Això és en part responsabilitat de les famílies i les escoles, que empenyen a què participin, però també de tota la gent que està amatent a què tot funcioni, i de l'equip del Club Muntanyenc


El lliurament de premis de 49a edició de la Marxa Infantil s'ha completat amb el lliurament d'un taló de més de 1.000 euros a Intermón Oxfam. Els diners es van recollir amb les inscripcions de la caminada i serviran per contribuir a un projecte d'escolarització dels nens d'Angola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.