El Servei d'Emergències Mèdiques de l'àrea de Terrassa és el segon més important del país


  • Comparteix:

La base del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) de Terrassa, que cobreix la població de Sant Cugat, s'ha convertit en la segona més important de tot Catalunya. Aquesta base atén diàriament set demandes d'atenció sanitària vital avançada.

El SEM coordina totes les necessitats d'assistència sanitària urgent de Catalunya a través del telèfon 061. Les 24 bases que hi ha a tot el país coordinen diàriament més de 90 serveis. La majoria d'ells, uns 25, es concentren a la regió sanitària centre, i especialment a la base de Bellvitge.

Segons el gerent del Servei d'Emergències Mèdiques, Maurici Oliver, el volum de serveis que cobreix Terrassa actualment justifica la seva posada en marxa, l'any 99:

Maurici Oliver

Hem constatat la necessitat que hi havia d'instal·lar aquesta base


Després de la base de Terrassa, les més importants són les de Sabadell i Badalona, amb un nivell d'emergències lleugerament inferior. Segons Maurici Oliver, el nivell d'assistència que s'ofereix actualment és molt bo:

Maurici Oliver

Estem molt satisfets amb les activitats que fem


L'objectiu del SEM és donar assistència sanitària al 90 per cent de la població, a qualsevol punt del territori, en un interval de 15 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.