Els familiars dels condemnats per violar una nena de 10 anys sol·liciten que es reobri el cas


  • Comparteix:

Els familiars dels quatre detinguts acusats d'haver violat reiteradament una nena de 10 anys al seu domicili de Sant Cugat han demanat que es reobri el cas després que la menor hagi reconegut, que va mentir durant el judici. L'Audiència de Barcelona va sentenciar als tres homes per abús sexual a una pena de 10 anys cada un i a la mare per proxeneta a una pena de 30 anys.

Els familiars dels quatre acusats, que estan reclosos en quatre presons diferents, han demanat a la Fiscalia que reobri el cas basant-se en la declaració de la nena, que en un acte d'exploració fet fa dos mesos als jutjats de Rubí, ha reconegut que va mentir durant el judici.

En la seva declaració, la noia, que ara té 16 anys, ha manifestat que ha estat recordant el que va passar i assegura que els quatre detinguts no són qui la van violar, per tant, no vol que paguin justos per pecadors.

La família demana que es reobri l'expedient, ja que asseguren que durant el procés només es va tenir en compte la paraula dels psicòlegs, i no es va considerar l'informe del forense, que posava en dubte que la nena hagués patit penetració. Afirmen que ha estat un muntatge elaborat pel tiet de la nena, que, segons diuen, odiava la mare.

Recordem que l'Audiència de Barcelona va sentenciar als tres homes per violació a una pena de 10 anys cada un i a la mare per proxeneta a una pena de 30 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.