El Síndic rep una queixa per presumpta discriminació a la discoteca Bocca


  • Comparteix:

Els afectats denuncien que la Policia Local no els va ajudar a omplir el full de reclamacions

Els afectats denuncien que la Policia Local no els va ajudar a omplir el full de reclamacions

Dos santcugatencs presenten una queixa al Síndic de Greuges local per presumpta discriminació a l'entrada de la discoteca Bocca. Segons els denunciants, els responsables del local no els van deixar entrar a l'espai per la seva indumentària, tot i complir els requisits exposats en el dret d'admissió. Es tracta d'una de les primeres queixes rebudes pel síndic, Jaume Clavell.

Els fets van tenir lloc fa poc més d'una setmana. Els dos joves van intentar entrar a la discoteca en companyia d'un grup d'amics. Aleshores, dos responsables de Bocca van prohibir-los l'entrada per la seva indumentària, malgrat no infringir cap dels requisits del dret d'admissió del local.

Segons els dos joves, es tracta de la segona ocasió que els impedeixen entrar a la discoteca sense motiu.

Escoltem una de les afectades.

Afectada

Ens van dir que no podíem entrar per la manera que vestíem. Vam demanar els fulls de reclamacions i no ens els van donar.


En negar-se els responsables del local a facilitar-los el full de reclamacions, els santcugatencs van demanar ajut als Mossos d'Esquadra. Poc després, un parella de la Policia Local va apropar-se a la discoteca.

Segons els implicats, els agents van demanar-los que s'identifiquessin i van tractar-los amb menyspreu. Finalment, els dos joves van desistir d'omplir el full de reclamacions a causa de les dificultats que oferia la parella de la Policia Local.

A principis de la setmana passada, els santcugatencs van rebre una citació judicial a causa d'una denúncia presentada pels agents de la Policia Local que s'havien acostat a la discoteca. El cos de seguretat els havia denunciat per desacatament de l'autoritat.

L'afectada critica l'actitud de la Policia Local.

Afectada

Com pot ser que la Policia Local no defensi els teus drets? És surrealista: els agents ens acaben denunciant a nosaltres.


Tot i estar previst per a la setmana passada, el judici per desacatament a l'autoritat no es va celebrar, ja que els dos implicats han presentat una denúncia contra els dos agents per 'abús d'autoritat'.

La discoteca Bocca no ha ofert la seva versió dels fets, tot i que Ràdio Sant Cugat ha contactat amb els responsables del local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.