Detenen un veí de Sant Cugat per haver comès robatoris a l'interior de vehicles


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Sant Cugat de 38 anys per haver comès un mínim de vuit robatoris a l'interior de vehicles. La policia va detenir l'individu en dues ocasions la mateixa setmana, ja que va sortir en llibertat amb càrrecs la primera vegada. Ara el jutge ha ordenat el seu ingrés a presó.

Dimarts passat, un ciutadà va avisar els Mossos d'Esquadra perquè havia vist un cotxe amb el vidre acabat de trencar. En aquell moment, els agents van aturar un jove que fugia del lloc dels fets.

El jove tenia restes de vidres trencats i un trencavidres. Prop d'on es trobaven, també hi havia una motxilla amagada amb objectes dels vehicles robats i trossos de vidre trencats. En aquell moment, l'individu va ser detingut i el van dur a les dependències policials.

Finalment, se'l va relacionar amb sis robatoris més pels objectes robats en altres vehicles. L'acusat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

L'endemà també es va produir un robatori a un vehicle just quan el seu propietari sortia a buscar-lo. El propietari va veure un jove que marxava corrents i que duia una bossa seva. Va començar una persecució i va recuperar la bossa, tot i que el lladre va fugir. La víctima va fer una descripció del presumpte autor als agents i van començar una recerca.

Els agents van localitzar el santcugatenc i el van detenir. El lladre, que té diversos antecedents per delictes similars, va tornar passar a disposició judicial dijous passat i, aquesta vegada, el jutge va ordenar l'ingrés a presó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.