Sílvia Ballbé és la nova presidenta de la coordinadora d'AMPAS dels centres educatius


  • Comparteix:

Sílvia Ballbé és la nova presidenta de la Coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat, en substitució de Núria Serraïma, que deixa el càrrec després de dos anys. Entre els principals objectius de la nova presidenta, destaquen un nou pla d'actuació en el mapa escolar, l'adequació i millora dels centres existents o la creació d'una regidoria exclusiva d'ensenyament.

La prioritat de la Coordinadora continua sent l'increment dels recursos econòmics i humans als centres d'educació primària de Sant Cugat. Així ho posen de manifest els seus objectius per aquest any, que passen per aconseguir una millor planificació del mapa escolar, el compliment del calendari de manteniment i millora dels edificis o l' increment dels especialistes i el personal de reforç.
Així ho explica la nova presidenta de la Coordinadora, Sílvia Ballbé, per a qui les necessitats educatives de la ciutat requereixen una regidoria destinada exclusivament a temes d'ensenyament.

Sílvia Ballbé

A Sant Cugat fa falta una persona que s'hi dediqui exclusivament al tema de l'ensenyament


Una altra de les qüestions que preocupa a la Coordinadora és la integració dels nous alumnes immigrants i la manca de previsió de places tant de primària com de secundària. Escoltem la presidenta sortint, Núria Serraïma.

Núria Serraïma

S'hauria de preveure que al gener acostumen a arribar a les escoles molts nens immigrants


El canvi de presidència al sí de la Coordinadora arriba com és habitual amb l'inici d'un nou curs escolar i amb la voluntat de renovar idees i propostes. Així va expicar-ho Núria Serraïma, que excepcionalment ha ocupat el càrrec durant dos anys. Ara, i coincidint amb la renovació de la junta, s'han creat també 4 noves comissions que tractaran els temes de la matriculació, la integració d'immigrants, l'escola de pares i la llei de qualitat de l'ensenyament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.