Sorgeix l'Assemblea Popular per l'Habitatge


  • Comparteix:

Neix l'Assemblea Popular per l'Habitatge, un grup que vol tractar els problemes d'accés a la vivenda a Sant Cugat. La primera trobada de l'assemblea, que és oberta a tothom, serà dissabte que ve al Casal de Joves TorreBlanca.

Aquesta primera convocatòria vol coordinar tots els participants i les iniciatives per millorar l'accés a l'habitatge a la ciutat. Durant la trobada, es presentarà un dossier sobre l'estat de la vivenda a la localitat. Un dels aspectes que es tractarà serà la política d'habitatge de l'Ajuntament.

Escoltem la membre de l'Assemblea Popular per l'Habitatge, Núria Gibert.

Núria Gibert

Les polítiques d'habitatge públic una falàcia perquè estan plantejades amb premises errònies. Es diu que Sant Cugat és el poble amb més habitatges protegits, però no es diu que estan al màxim del preu de lloguer.


Segons Gibert, la solució a la problemàtica de l'accés a l'habitatge passa perquè les institucions equiparin la vivenda a la sanitat o a l'educació. Gibert ha apuntat algunes solucions a àmbit local com protegir el territori i no requalificar el sòl de manera descontrolada.

Per ara, l'assemblea està formada per una quinzena de persones que han engegat la primera convocatòria. En la trobada, l'assemblea buscarà constituir-se com a col·lectiu i consensuar un manifest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.