Els nous horaris de discoteques i sales de ball entren en vigor aquest divendres


  • Comparteix:

Alguns locals d'oci nocturn podran tancar les portes una hora més tard

Alguns locals d'oci nocturn podran tancar les portes una hora més tard

Discoteques, sales de ball i sales de festa amb espectacle podran tancar a partir d'aquest divendres una hora més tard. Aquests locals tancaran les portes a les cinc els dies laborables, i a les sis del matí el dissabte, el diumenge i els festius.

L'ordre adapta el tancament d'aquests locals als horaris d'obertura del transport públic per reduir la sinistralitat juvenil i evitar les molèsties al carrer. La Generalitat considera que l'ordre ajudarà a conciliar els interessos dels diversos sectors en fer compatibles el dret al lleure, al descans i a la mobilitat sostenible.

En declaracions a principis de maig, el president de la Federació d'Associació de Veïns, Manel Sánchez, assegurava que la mesura és positiva.

Manel Sànchez

Volem un Sant Cugat viu, que aconsegueixi un nivell de convivència amb els veïns, amb tot el respecte entre uns i altres.


Pel que fa a la resta de establiments, no hi haurà cap modificació i continuaran amb els mateixos horaris d'obertura i tancament actuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.