Una onzena d'entitats socials i sanitàries reben ajut econòmic de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'àrea de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament destina 22.000 euros a subvencionar una onzena d'entitats santcugatenques que desenvolupen programes d'acció social o de salut. Els ajuts aniran a projectes d'associacions com Càritas i AVAN, entre d'altres.

Les entitats subvencionades treballen pel benestar i la qualitat de vida de persones amb malalties neurològiques o físiques. Els projectes es dirigeixen també al suport a les famílies de malalts i gent gran.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials en funcions, Enric Tomàs, explica les característiques dels projectes seleccionats.

Enric Tomás

Els projectes estan adreçats a col·lectius que tracten l'àmbit de la discapacitat o bé malalties degeneratives.


Les iniciatives més destacades són, entre d'altres, El Talleret de Càritas, que rebrà més de 5.000 euros; l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), amb un import de 3.000 euros; teràpies de rehabilitació per a malalts de Parkinson, i el Grup de Suport Tècnic i Social de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.