L'Ajuntament, el primer interessat en l'acabament a temps de l'escola del Pla del Vinyet


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha dit que l'Ajuntament comparteix el neguit dels afectats pel suposat retard de les obres de l'escola del Pla de Vinyet. Ponsa també ha explicat que el consistori és el principal interessat en finalitzar aquest projecte i per això manté contactes regulars amb el Departament d'Ensenyament per pressionar perquè les obres acabin en els terminis previstos.

Davant el conjunt de demandes que ha formulat la Coordinadora d'AMPAS, la regidora Àngels Ponsa ha remarcat que l'ensenyament és un tema prioritari de la gestió de l'Ajuntament. Per aquest motiu, la regidora ha descartat la necessitat de crear una regidoria específica d'Ensenyament. Ha destacat que no és tant tenir una regidoria exclusiva, sinó que la seva dedicació és exclusiva i a temps complert.

Sobre el retard de les obres de la futura escola del Pla de Vinyet, Ponsa se solidaritza amb la preocupació dels pares i alumnes afectats i ha recordat que el consistori està dedicant molts esforços en aquest tema:

Àngels Ponsa

Estem a l'espera de rebre notícies de la Conselleria d'Ensenyament per resoldre el final de les obres de l'escola del Pla de Vinyet


La regidora també ha explicat que l'equip de govern és el principal interessat en posar punt i final a les obres. Per aquest motiu, Ponsa ha remarcat que l'Ajuntament pressiona la Generalitat a l'hora de sol.licitar més recursos en matèria d'ensenyament:

Àngels Ponsa

No se'ns pot acusar de no estar a sobre de la Generalitat per a demanar més infraestructures


Al marge d'aquestes qüestions, la regidora Àngels Ponsa ha volgut felicitar la nova presidenta de la Coordinadora d'AMPAS i l'ha emplaçat a col.laborar juntes per resoldre conjuntament els problemes dins la comunitat educativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.