El dotzè CEIP es construirà al costat de l'estació de Vulpalleres


  • Comparteix:

El dotzè CEIP estarà situat al barri de Vullpalleres

El dotzè CEIP estarà situat al barri de Vullpalleres

La tinenta d'alcalde d'Educació en funcions, Àngels Solé, considera 'imprescindible' la construcció d'una dotzena escola municipal. Tot i això, Solé assegura que la Generalitat no els ha demanat de construir un nou CEIP i tampoc que els cedeixin els terrenys necessaris. El consistori, però, ja ha avançat que el nou centre estarà situat al costat de la futura estació de Ferrocarril de la Generalitat de Vullpalleres.

La delegada de serveis territorials d'Educació de la Generalitat, Anna Riuró, va dir a Ràdio Sant Cugat que ja havien començat les converses amb l'Ajuntament per obtenir els terrenys municipals on construir la dotzena escola.

En canvi, la tinenta d'alcalde de Cultura i Educació en funcions, Àngels Solé, assegura que no han rebut cap petició de la Generalitat per obtenir els terrenys per al nou CEIP.

Àngels Solé

Nosaltres ja tenim un solar per la dotzena escola però en cap moment la Generalitat ens ha demanat de fer-la ni que els cedim els terrenys.


Tot i això, l'Ajuntament considera que la construcció d'aquesta futura escola és gairebé imprescindible. Solé recorda que les preinscripcions dels nens de P3 per al curs vinent ja superen amb escreix les places ofertades.

Àngels Solé

La dotzena escola és imprescindible si tenim en compte els nens que arribaran a mig curs.


L'onzè CEIP entrarà en funcionament el curs vinent amb quatre grups de P3 i una línia de P4. Dos dels grups de tres anys corresponen als alumnes que haurà d'acollir el futur dotzè CEIP de la ciutat per cobrir la demanda de places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.