La Companyia Elèctrica Dharma posa el toc festiu als 25 anys de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

La Companyia Elèctrica Dharma celebrarà aquest dissabte els 25 anys de Ràdio Sant Cugat amb un concert a la plaça d'Octavià. Les activitats commemoratives del cap de setmana també inclouran un espectacle infantil a la plaça de Lluís Millet amb el grup Sapastres.

Ràdio Sant Cugat convida els més petits a la celebració del 25è aniversari de la ràdio municipal de la mà del programa 'Pares i Nins' i del grup d'animació Sapastres. L'espectacle tindrà lloc aquest dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça de Lluís Millet.

El plat fort del cap de setmana arribarà dissabte a la nit, amb el concert de la Companyia Elèctrica Dharma. La cita musical serà a les deu de la nit a la plaça d'Octavià.

Un dels membres de la formació, Carles Vidal, avança alguns detalls del concert.

Carles Vidal

En aquest concert, tenim el plantejament de fer un començament de concert diferent, amb una cançó nova.


Els actes commemoratius s'allargaran fins el desembre, amb un acte de cloenda on es presentarà un llibre que recull la història de la ràdio local. Abans, durant l'estiu i els mesos de setembre i octubre, els santcugatencs podran compartir aquesta celebració amb una exposició sobre la figura del periodista Ramon Barnils, una audició de sardanes i un cicle de concerts, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.