Ràdio Sant Cugat celebra 25 anys refermant el compromís amb la ciutat


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat referma el compromís de servei a la ciutat en l'acte institucional de celebració dels 25 anys del mitjà. L'emissora promet continuar aportant l'actualitat local des de la pluralitat en la imminent conversió en productora. El secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat i el president de Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) elogien la tasca feta fins ara per l'emissora i la conversió en productora multimèdia.

El secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Albert Sáez, ha agraït a Ràdio Sant Cugat el fet de liderar 'un model genuí de ràdio local'. Sáez ha afegit que l'aposta per la informació local de l'emissora ajuda a singularitzar l'espai comunicatiu català.

Sáez ha afegit que cal buscar solucions per millorar les emissions de Ràdio Sant Cugat al municipi.

Al seu torn, el president de CAC, Josep Maria Carbonell, ha destacat el paper de Ràdio Sant Cugat en la formació de molts periodistes de les redaccions de mitjans catalans. Carbonell també ha assegurat que la conversió de Ràdio Sant Cugat en productora multimèdia 'marca el camí' a la resta d'emissores locals del país.

Josep Maria Carbonell

El projecte de Ràdio Sant Cugat ja és un realitat.


L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, ha agraït l'esforç de tota la gent que ha fet possible el primer quart de segle d'història de l'emissora. En aquest sentit, Recoder ha destacat el rol de la ràdio en la vertebració del municipi.

El director de l'OAMCIC i de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, ha subratllat que l'emissora continuarà apostant pel compromís amb el municipi, amb la pluralitat i la catalanitat.

Xavier Fornells

Passem d'una ràdio a la creació d'una productora multimèdia.


El fundador de l'emissora, Ramon Grau, ha repassat l'inici i la primera etapa de Ràdio Sant Cugat. Grau ha destacat el compromís de la ràdio amb la catalanitat.

Prop de 250 persones han assistit a l'acte institucional de celebració de l'aniversari de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.