Més de 6.000 santcugatencs visiten el cementiri per a Tots Sants


  • Comparteix:

Més de 6 mil sancugatencs van passar pel cementiri al llarg de la festivitat de Tot Sants. L'hora punta va ser les 12 del migdia quan es va celebrar una pregària en memòria de tots els difunts.

El cementiri va ser un anar i venir de gent durant tot el dia. Milers de santcugatencs es van apropar al cementiri per honrar la memòria dels seus difunts. Els vistants van poder comprovar algunes novetats com ara l'arranjament del camí per facilitar l'accés i paradetes de venda de flors a l'entrada.

Segons ha explicat la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, molts santcugatencs van avançar la visita al llarg de tota la setmana.



La capella del Cementiri municipal es va omplir de gom a gom per escoltar la missa multitudinària que es va fer per honrar tots els difunts.
Rodríguez ha remarcat la importància d'utilitzar el transport públic per evitar les cues i els col·lapses:

Berta Rodríguez

Ningú voll deixar de veure els seus difunts i hi ha gent que avança la data de la visita


Un dipositiu especial de la Policia Municipal va garantir la seguretat a l'entrada i sortida del cementiri durant tot el dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.