Una web de dos santcugatencs impulsa el turisme sostenible


  • Comparteix:

Fomentar el turisme respectuós és el principal objectiu de la web santcugatenca viatgeaddictes.com. Des de fa més de sis anys, aquest portal comparteix experiències de viatges que fomenten la sostenibilitat i el respecte amb els països de destí.

Proporcionar eines per fomentar el turisme sostenible és la idea clau d'aquesta web que fa sis anys que dos santcugatencs van crear a la nostra ciutat.

Un dels responsables, Antoni Pozzo, ha explicat al programa 'l'Escapada' de Ràdio Sant Cugat que un dels objectius és repartir els diners del turisme entre la població del país de destí. Els impulsors de la iniciativa aposten per fugir dels circuits programats i dels grans grups hotelers.

Antoni Pozzo

Viatgem poca gent i l'impacte és menor i a més evitem anar a grans grups hotelers i anem a hotels locals per repartir els diners als autòctons.


A la web, s'hi poden trobar explicacions de destins com els Emirats Àrabs, Etiòpia, el Turkmenistan i la Xina, entre d'altres llocs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.