Cinc botigues venen petards per a les revetlles


  • Comparteix:

Sant Cugat disposa de cinc punts de venda de petards per a les revetlles d'aquest juny. Els santcugatencs que vulguin celebrar Sant Joan i Sant Pere amb la tradicional foguera tenen temps fins aquest dijous per demanar el permís a l'Ajuntament.

Les casetes autoritzades per a la venda de productes pirotècnics estan situades la carretera de Rubí, just davant de l'ITV; al Parc de l'Arborètum, al carrers de Carrasco i Formiguera, i de Vallseca; i al passeig del Roser, a Valldoreix.

Els paradistes han començat a vendre els seus productes, tot i que de moment encara tenen poca clientela.

Així ho ha dit el venedor del punt de venda de Carrasco i Formiguera, al barri de Coll Favà, Marc Orriols.

Marc Orriols

De moment el que s'està venent són coses pre-revetlla perquè els nens s'entretinguin fins llavors.


Els articles que més sortida tenen són els trons de tota la vida sota diferents denominacions, els 'xinos', les piules, els correcames, els cohets, les fonts de llum i les bombetes. De mitjana, els ciutadans gasten uns 30 euros.

Els santcugatencs que ja s'han acostat als punts de venda s'expressaven així sobre els petards i la revetlla.

Bateria de clients

Hem comprat xinos i TNT's perquè encara és jovenet // Els TNT, els falleros, els stop-in // Hem comprat per la canalla de la seva edat // He comprat de tot una mica.


D'altra banda, aquest dijous es tanca el període per sol·licitar l'autorització per fer una foguera per les revetlles. El permís està condicionat al compliment d'unes condicions de seguretat. El foc ha d'estar separat per més de 500 metres d'una zona boscosa, a més de 15 metres de façanes i cotxes. Tampoc no pot estar a prop de zones i materials inflamables com matolls o instal·lacions elèctriques.

Aquest divendres es procedirà a la inspecció de les zones sol·licitades. Totes les fogueres hauran d'estar a càrrec d'un responsable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.