Prenatal i Mossos d'Esquadra fan una xerrada per reduir els accidents infantils


  • Comparteix:

La botiga Prenatal i els Mossos d'Esquadra han adreçat aquest dilluns una xerrada a pares i mares d'infants per evitar els accidents infantils dins dels vehicles. Els aspectes més importants que s'han tractat han estat els cinturons de seguretat i les cadiretes infantils.

La xerrada ha estat impartida per dos agents de Seguretat Viària del Mossos d'Esquadra que també han parlat sobre la seguretat passiva dels infants a la bicicleta i quan han de ser transportats en una motocicleta. Els agents han incidit que un dels factors més importants en l'educació dels petits és l'exemple que donen els pares.

La presentació té com a objectiu reduir al mínim la accidentalitat dels nens durant el periode estival i conscienciar els pares de la importància de utilitzar de forma correcta els sistemes de seguretat. Aquesta iniciativa és conjunta entre el cos de Mossos d'Esquadra i les botigues Prenatal d'arreu de Catalunya.

Escoltem l'encarregada de la botiga de Sant Cugat, Carmen Grau.

Carme Grau

Des de sempre Prenatal ha estat preocupat perquè els nens viatgin segurs als cotxes i estem fent aquestes xerrades a totes les botigues de Catalunya.


A la xerrada, hi han assistit una vintena de pares i mares que a la sortida han rebut una bossa regal que contenia informació sobre l'ús del cinturó en embarassades i un joc de l'oca amb motius referits al trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.