La FAV i 100 entitats més reclamen una odontologia gratuïta


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) se suma a la campanya per una odontologia gratuïta a Catalunya. La iniciativa, que ja té el suport de gairebé 100 entitats, reclama al Servei Català de la Salut que s'ampliï la cobertura sanitària gratuïta a tots els tractaments de manteniment i no només a les extraccions.

En l'àmbit de la medicina odontològica, el Servei Català de la Salut subvenciona només les extraccions de peces dentàries i la radiologia. És per això que prop d'un centenar d'entitats, entre les quals es troba la FAV, reclamen al govern català que inclogui també els tractaments de manteniment com la neteja de boca, l'ortodòncia i les pròtesis, entre d'altres.

El president de la FAV, Manel Sánchez, explica els objectius de la campanya. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Manel Sánchez

Volem que no només siguin les extraccions el que dóna la sanitat pública, sinó que també s'incorporin altres tractaments.


La campanya per una odontologia gratuïta a Catalunya compta amb el suport d'altres entitats santcugatenques com el Club Karate de Sant Cugat i el Taller Jeroni de Moragas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.