L'accident de l'Euromed afecta la línia de Sant Cugat


  • Comparteix:

El descarrilament de l'Euromed al Prat de Llobregat afecta tot el sistema de rodalies de Renfe. D'aquesta manera, la línia 7, que uneix Martorell i Montcada passant per Sant Cugat, queda interrompuda a Montcada Bifurcació, fent que els santcugatencs que es dirigeixin a Barcelona amb aquesta línia hagin de canviar de tren.

L'enèsima incidència de Renfe torna a afectar els santcugatencs. La línia 7 de Rodalies només funciona entre Martorell i Montcada Bifurcació i amb retrassos de com a mínim 10 minuts. D'altra banda, les línies 2, 3 i 10 queden totalment o parcialment interrompudes al seu pas per Barcelona. Segons l'últim comunicat de Renfe, es preveu que demà quedi restablerta la circulació a la línia 10, i que dilluns el servei funcioni normalment.

Recordem que l'accident de l'Euromed es va produir la nit de dijous a divendres, quan el conductor circulava a 120 quilòmetres per hora en un tram amb un límit de 30. El tren no duia passatgers, i el conductor va patir ferides lleus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.