La Taula de Discapacitats reclama l'eliminació de les barreres arquitectòniques a les botigues


  • Comparteix:

La Taula per a Persones amb Discapacitat denuncia l'existència de barreres arquitectòniques a les botigues de la ciutat. L'entitat espera que l'Ajuntament enceti el més aviat possible la campanya 'Posa-li ciment' que va anunciar fa set mesos per convertir els esglaons dels comerços en rampes.

Encara existeixen molts comerços a la ciutat que no estan habilitats per a persones amb mobilitat reduïda i que, per tant, suposen una barrera arquitectònica.

La membre de la Taula per a Persones amb Discapacitat, Pepa Llunell, lamenta la manca de sensibilitat d'alguns botiguers.

Pepa Llunell

Tenim molts problemes amb les botigues. La majoria de les noves no tenen rampa. Els botiguers haurien de tenir la consciència d'obrir la casa per a tothom.


Aquesta situació afecta especialment aquells establiments que tenen petits esglaons i que suposen un gran impediment per a les persones amb mobilitat reduïda.

El setembre passat, l'Ajuntament va anunciar la posada en marxa de la campanya 'Posa-li ciment' per tal de convertir els esglaons en petites rampes. Set mesos després, la Taula per a Persones amb Discapacitat denuncia que la campanya no s'ha materialitzat. Ho explica Pepa Llunell.

Pepa Llunell

Vam acordar amb l'Ajuntament fer rampes amb ciment a les botigues que tenen petits esglaons. Però això és un nyap.


L'Ajuntament va començar a preparar la campanya 'Posa-li ciment' durant la Setmana del Discapacitat, celebrada al novembre. Ara, la Taula per a persones amb Discapacitat i el consistori han acordat tirar-la endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.