Les famílies nombroses de Sant Cugat demanen que s'ampliïn les ajudes per contractar mainaderes


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca de l'Associació de Famílies Nombroses demana que les ajudes anunciades pel govern central per contractar mainaderes sigui extensiva a totes les mares i no només a les que treballen fora de casa. Una representació d'aquesta associació ha participat en el Congrés de Famílies Nombroses que s'ha fet a Madrid.

El govern central preveu concedir ajudes a les famílies nombroses per contractar mainaderes en el cas que treballin els dos pares. Aquest anunci, fet pel ministre d'Afers Socials, Eduardo Zaplana, ha estat ben rebut per la delegació de famílies nombroses de Sant Cugat que han anat el Congrés que s'ha celebrat a Madrid. El president executiu d'aquesta associació, Raúl Sánchez, no obstant, demana que les ajudes es facin extensives també a les mares que treballen a la llar:

Raúl Sánchez

És un pas positiu, però demanem que les ajudes arribin també a les mares que treballen a casa, perquè l'edat dels 0 als 3 anys és molt difícil per tots els pares.


L'executiu central creu que així es donaran facilitats a les mares de famílies nombroses per conciliar la vida personal amb la laboral. Aquestes ajudes permetrien tenir cuidadors a casa i per tant, contribuir a la inserció laboral d'aquestes mares.
Durant el Congrés, la Federació Espanyola de Famílies Nombroses ha presentat un pla d'avantatges econòmics pactats amb les grans empreses de diferents sectors que comportarà un estalvi de més de 700 euros l'any per aquestes famílies.
Sant Cugat té un total de dues mil famílies nombroses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.