Sant Cugat acull aquest estiu 12 nens sahrauís


  • Comparteix:

Els 12 nens saharauís que passaran l'estiu amb famílies d'acollida santcugatenques ja han arribat a la ciutat. La seva estada finalitzarà a finals d'agost i s'aprofitarà perquè els infants es relacionin amb altres nens, rebin assistència mèdica i mengin aliments naturals als quals no estan habituats.

Durant el mes de juliol, els nens passaran revisions mèdiques, ja concertades amb el CAP de Sant Cugat, i participaran en casals i colònies amb altres infants de la seva edat. A l'agost, estiuejaran amb les seves respectives famílies d'acollida.

La presidenta de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS), Neus Bosch, explica l'estat en què arriben a Sant Cugat els nens procedents dels camps de refugiats.

Neus Bosch

Els nens vénen últimament en una situació millor. Malgrat tot, encara arriben molt baixos de ferro i vitamines.


Després de les vacances, les famílies d'acollida hauran de tornar a la ciutat a partir del 20 d'agost, ja que no es coneixen les dates exactes dels vols de tornada a causa de la poca informació sobre la disponibilitat dels avions argelins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.