Treballadors del servei de neteja anuncien més mobilitzacions contra la concessió a Clece


  • Comparteix:

Els treballadors del servei de neteja municipal continuaran manifestant-se per reclamar l'equiparació de sous promesa per l'antiga concessionària, TMA Grup Sánchez, i denunciar una possible retallada de personal. Els empleats fan responsable de la situació l'Ajuntament i anuncien que si no pren mesures es faran sentir durant el pregó de la Festa Major.

Les queixes dels treballadors del servei de neteja dels equipaments municipals han continuat aquest dimarts davant les portes de l'Ajuntament. Una trentena d'empleats han reclamat a toc de xiulet l'equiparació dels sous pactada amb l'anterior concessionària, TMA Grup Sánchez, i millors condicions laborals a l'actual gestora del servei, Clece.

La presidenta del comitè d'empresa, Paquita Pulido, assegura que si l'Ajuntament no pren mesures continuaran amb les mobilitzacions, sense descartar una vaga.

Paquita Pulido

Pensem tornar demà, anar al pregó de la festa i si hem d'arribar a la vaga, s'arribarà.


L'empresa TMA, anterior concessionària del servei, va pactar amb els treballadors l'equiparació salarial. A principis d'any, la Junta de Govern va adjudicar la neteja d'edificis municipals a l'empresa Clece. Ara, els treballadors lamenten que no s'hagi aplicat l'equiparació pactada.

La situació afecta un total de 54 empleats, que a més estan pendents d'una sentència judicial per recuperar els 14 anys sense pujada de sou, segons asseguren els mateixos treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.