Sant Cugat Centre Comercial allarga la mostra d'objectes de la Fira del Disc


  • Comparteix:

Els aficionats als objectes de col·leccionisme i la música podran gaudir encara uns dies més d'una selecció d'objectes de la Fira del Disc de Col·leccionista de Catalunya. L'exposició es mantindrà al Sant Cugat Centre Comercial fins el proper dimecres.

A causa de l'èxit d'acollida, els setanta objectes de col·leccionista que enguany seran subhastats a la fira es quedaran uns dies més a Sant Cugat. L'exposició, que havia d'abandonar el centre el passat divendres es podrà veure encara fins dimecres. La responsable de l'àrea de comunicació del Centre Comercial, Micol Sabater ens explica el canvi de dates:

Micol Sabater

Com que la Fira del Disc no se celebra fins el cap de setmana que ve hem pensat que el centre podria tenir els objectes uns dies més …


L'exposició, on es poden trobar diverses curiositats de personatges del món de la música i el cinema està tenint un gran èxit d'acollida entre els santcugatencs, que durant aquests dies s'han interessat pels objectes:

Micol Sabater

És el segon any que ho fem. L'any passat ja vam tenir els objectes que se subastaven i aquest any vam pensar que ho hauriem de tornar a fer …


Entre les peces que opten a ser subhastades s'hi inclou una guitarra que va passar per les mans d'Eric Clapton, BB King i els Rolling Stones, uns pantis de Madonna i la gravació original del casament de Grace Kelly.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.