Ràdio Sant Cugat, amb la Festa Major 2007


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat viu amb intensitat la Festa Major. L'emissora municipal ofereix una programació especial continuada durant els quatre dies de festa i instal·la una carpa a la plaça d'Octavià on convida la ciutadania a convertir-se en reporters de la festa.

L'emissora ha preparat un desplegament especial per viure amb la ciutadania els quatre dies de Festa Major. Minut a minut, Ràdio Sant Cugat durà a terme un seguiment de les activitats més destacades de cada dia per traslladar l'actualitat al moment amb connexions en directe des dels principals punts d'interès de la ciutat.

La ràdio oferirà també les retransmissions en directe de les activitats més tradicionals, com el Paga-li Joan o l'actuació castellera, a més dels esdeveniments culturals i esportius més destacats.

La responsable de programes especials de Ràdio Sant Cugat, Sílvia González, explica els detalls de la programació especial.

Sílvia González

Serà una festa total. Volem informar minut a minut de tot el que s'està vivint a la ciutat. El pes fort de les activitats arriba cada tarda.


D'altra banda, Ràdio Sant Cugat ha instal·lat una carpa a la plaça d'Octavià on convida els santcugatencs a convertir-se en reporters de la festa, a canvi de rebre diferents obsequis.

Sílvia González explica què podran trobar els ciutadans que s'acostin fins la carpa de Ràdio Sant Cugat.

Sílvia González

La carpa vol reforçar el vincle de la ciutadania amb la ràdio. Premem la fidelitat de tots els oients i ciutadans amb samarretes, gorres i llapissos de memòria.


La programació de Ràdio Sant Cugat comença les seves emissions cada dia a les 6 del matí i s'allarga fins ben entrada la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.