L'alcalde demana que el traspàs de RENFE arribi amb dotació econòmica


  • Comparteix:

L'alcalde considera imprescindible que el traspàs de la gestió de rodalies de Renfe a la Generalitat s'acompanyi de la dotació econòmica suficient del govern espanyol. Segons l'alcalde, sense aquesta aportació no es podrà modernitzar degudament la línia C7 de rodalies que passa per Sant Cugat.

Des que es va activar fa tres anys, la línia C7 de rodalies que passa per Sant Cugat ha anat perdent usuaris. La pèrdua de 5.000 usuaris en l'últim any es deu a problemes de funcionament com la poca freqüència de pas dels trens, només dos cada hora, i al fet que en les hores punta el tren no pot accedir al centre de Barcelona i només arriba a Sant Andreu Arenal.

Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El tema és saber si el traspàs ve Catalunya amb diners. És necessari que peque es pugui fer en condicions el Govern espanyol aporti la dotació necessària.


A la pregunta de si considera electoralista que el traspàs es faci a tres mesos dels comicis generals, Recoder ha donat aquesta resposta.

Lluís Recoder

No sé quina és la intenció però la gent ja sap llegir entre línies. Tothom està d'acord amb que el traspàs és necessari.


Segons l'anunci de José Luis Rodríguez Zapatero, el traspàs es produirà al gener de 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.