Els nens sahrauis passen un reconeixement al CAP


  • Comparteix:

Els nens sahrauis instal·lats a la ciutat han passat un reconeixement mèdic per comprovar el seu estat de salut. Els nens han començat els casals d'estiu a les escoles Catalunya, Pins del Vallès i Joan Maragall, on es faran activitats durant tot el mes.

Aquest dijous els 12 nens sahrauis han passat un reconeixement mèdic al Centre d'Atenció Primària (CAP). En general, els infants arriben en millors condicions que anys anteriors.

Una mare d'acollida d'una nena sahraui explica en què consisteix el reconeixement mèdic. Són declaracions al magazín '25 graus' de Ràdio Sant Cugat.

Mare

Els fan anàlisis de sang, els miren l'oïda, la vista i, si hi ha alguna cosa que no és correcta, et diuen què has de fer i com t'has de comportar.


Des de fa uns anys, Sant Cugat acull nens sahrauis. Enguany, una dotzena d'infants passaran l'estiu amb famílies santcugatenques, amb les quals juguen, van a la platja i a la piscina, entre d'altres activitats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.