Acord entre hostalers i Ajuntament per ampliar l'horari de terrasses


  • Comparteix:

El Gremi d'Hostaleria i l'Ajuntament arriben a un principi d'acord per ampliar l'horari nocturn de les terrasses. Segons el president del gremi, el regidor de Comerç, Josep Romero, s'ha compromès a permetre que aquests espais es tanquin a dos quarts de dotze entre setmana i a les dotze de la nit els caps de setmana i vigília de festiu.

La demanda feta pel Gremi d'Hostaleria a l'Ajuntament és equiparar l'horari de tancament de les terrasses amb el de poblacions veïnes com Cerdanyola i Rubí.

Escoltem el president del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Josep Baeta.

Josep Baeta

Vam demanar uns horaris similars als de Cerdanyola i el regidor de Comerç em va dir que seria a dos quarts de dotze entre setmana i a les dotze el cap de setmana.


Segons el president, cal que hi hagi una legislació i una unificació d'horaris per permetre tots els restauradors treballar en igualtat de condicions. Baeta també s'ha mostrat partidari de restringir l'obertura dels locals i terrasses que siguin conflictives.

Josep Baeta

Volem que es legisli per saber tots a què juguem i que tinguem tots les mateixes regles. Després, si hi ha llocs conflictius, que es restringeixin.


La reclamació dels hostalers sorgeix perquè consideren que l'actual ordenança municipal no s'ajusta a les necessitats reals de la ciutat ni als interessos dels restauradors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.