Desallotjada una casa okupada a Collserola


  • Comparteix:

Els okupes havien recuperat l'ús de diversos horts de la casa

Els okupes havien recuperat l'ús de diversos horts de la casa

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest dijous una masia coneguda com Kan Mussol a Collserola, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès. Segons els agents, s'han desallotjat quatre persones que han recollit les seves pertinences i han marxat. La policia assegura que el desallotjament ha tingut lloc sense incidents, mentre que els okupes denuncien agressions dels agents.

Segons representants de l'Assemblea d'Okupes, la desokupació l'han feta cinc vehicles policials i que no havien rebut cap notificació del jutjat de Rubí que porta la causa. Aquest col·lectiu ha explicat que un dels okupes ha estat agredit pels agents 'a cops de porra'.

Kan Mussol és una masia de Collserola que, després de trenta anys d'abandonament, va ser okupada fa 11 anys i on s'han fet tasques de rehabilitació i recuperació de les terres pel cultiu. Els afectats han denunciat que ha estat desallotjada per ordre del Jutjat de Rubí, que va exigir una caució de 7.000 euros als okupants implicats per defensar-se. El judici es va dur a terme a mitjans d'octubre 'sense possibilitat de defensa ni de posar cap recurs', segons els okupes.

Durant les tres hores que ha durat el desallotjament, els okupants han pogut recuperar les pertinences personals, endur-se les gallines i han collit les cebes que encara creixien en un dels bancals cultivats. També han recordat que la finca en qüestió es troba en una carena de la muntanya de Collserola, dins del parc i amb poques possibilitats legals de construir-hi res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.