L'associació de Famílies Nombroses considera irrisòries les ajudes de l'Estat de suport a les famílies


  • Comparteix:

L'associació Famílies Nombroses de Sant Cugat considera que les ajudes que dóna l'Estat de suport a les famílies són irrisòries. Segons aquesta entitat les subvencions anunciades pel ministre Zaplana per contractar mainederes no són suficients i calen mesures més amplies per poder conciliar vida laboral i familiar.

Aquesta entitat creu que les mesures anunciades pel govern central són fruït de la pressió exercida per associacions de Famílies Nombroses. El representant santcugatenc al Congrés celebrat a Madrid, Josep Manel Prats, afirma que les ajudes per contractar mainaderes no són suficients. Cal un programa més ambiciós que permeti als pares amb tres o més fills compaginar feina i llar:

Josep Manel Prat



Per la seva banda, el responsable de relacions Exteriors de l'Associació, Joseph Colan, ha afegit que comparativament les ajudes estatals són un gra de sorra al mig de desert comparades a les que reben les famílies de la resta d'Europa:

Joseph Colan



D'altra banda, l'Associació ha valorat molt positivament el retoc de l'executiu català que preveu la creació d'un nou supradepartament que fusiona Família i Benestar Social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.