Les associacions de veïns de les Planes, decebudes per no haver entrat a la Llei de Barris


  • Comparteix:

Les associacions de veïns de les Planes es mostren decebudes per la decisió de la Generalitat d'excloure el districte de la Llei de Barris per segon any consecutiu. Tot i la decepció, els veïns s'han mostrat partidaris de seguir presentant la seva proposta en properes convocatòries.

El districte de les Planes ha tornat a quedar per segon any consecutiu fora de les ajudes que el departament de Política Territorial i Obres Públiques atorga a través de la Llei de Barris. Els representants de les diferents associacions de veïns del districte s'han mostrat decebuts per la decisió.

Segons els representants veïnals entre les necessitats més urgents del districte destaquen l'arranjament de carrers i voreres, l'ampliació del Centre Cívic i programes d'integració d'immigrants.

Vicenç Valls, Rosa Galobart i Estela Espegel són membres de les associacions de les Planes, Can Borrull i la Rabassa del Pi, respectivament. Són declaracions al programa '25 graus'.

Representants veïnals

El districte està mancat d'infraestructures i cal arranjar carrers i millorar el Centre Cívic. / Ens feia molta falta perquè el nostre barri està per fer. / Necessitem arranjar carrers i voreres.


Els veïns s'han mostrat partidaris de seguir lluitant juntament amb els representants polítics de la ciutat perquè en la propera convocatòria acabin arribant les subvencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.