Blanch agafa la direcció del Centre Borja per continuar la línia del seu predecessor


  • Comparteix:

Antoni Blanch és el nou director del Centre Borja. Blanch afronta el nou càrrec al capdavant d'aquesta entitat jesuïta amb 'tranquil·litat' i amb la voluntat de continuar la línia del seu predecessor el pare Ignasi Salvat, que ha treballat a Sant Cugat durant 8 anys.

Antoni Blanch deixa, després de 40 anys, la seva feina com a professor universitari a Madrid per agafar les regnes del Centre Borja.

Blanch ha explicat d'aquesta manera com afrontarà el nou repte. Són declaracions al magazín '25 graus' d'aquesta emissora.

Antoni Blanch

Amb tranquil·litat, però també amb una mica de por perquè el que s'ha fet fins ara és molt important i no és tan fàcil continuar la línia de l'Ignasi Salvat.


D'altra banda, Blanch ha explicat que l'arribada d'Esade i del centre Creàpolis al Centre Borja és una bona oportunitat per al món empresarial català. Segons el nou director, l'arribada d'aquest centre de negocis a Sant Cugat és una gran 'aventura'.

Antoni Blanch

És una aventura i un projecte molt ambiciós. Aquests centres tenen com a característica fonamental la capacitat empresarial.


Blanch creu que l'arribada d'Esade a Sant Cugat pot comportat problemes de mobilitat a la zona. Amb tot, el director del Centre Borja confia que es busquin solucions. En aquest sentit, Blanch ja ha avançat que s'està construint un gran aparcament dins el centre i que es posaran en marxa busos llençadora fins l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.