Cinc centres educatius se sumen al pla d'idiomes de la Generalitat


  • Comparteix:

Quatre centres d'educació infantil i primària (CEIP) i un institut de Sant Cugat aplicaran, a partir del curs vinent, el pla d'idiomes impulsat per la Generalitat. La mesura preveu la introducció de la tercera llengua a l'educació infantil i impartir algunes matèries en anglès o en altres idiomes.

Els CEIP que se sumen a la iniciativa són el Catalunya, La Floresta, el Pi d'en Xandri i el Pins del Vallès, que promouran l'ús de l'anglès. En canvi, l'institut Angeleta Ferrer se centrarà a difondre el francès i, sobretot, en l'intercanvi d'alumnes de Catalunya i França.

El pla també contempla la integració de les tecnologies de la informació a l'aula de llengua estrangera, la millora de la competència oral de l'alumnat i l'ús del tercer idioma en activitats complementàries.

Els cinc centres educatius de la ciutat formen part de les 175 escoles i instituts que s'incorporen al projecte el proper curs. Fins ara, 311 IES i CEIP de Catalunya ja formaven part del pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.