Escoltem el president del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Josep Baeta.
Josep Baeta
Hi ha poca gent disposada a treballar a l'hostaleria i m'atreviria a dir que, més que el problema dels baixos sous, és el treballar els caps de setmana el que tira enrera la gent.
La manca de cambrers genera diferents problemes als restauradors de la ciutat, entre els quals hi ha no poder donar un servei adequat als clients i poca satisfacció de l'usuari i del treballador. La sobrecàrrega dels equips de treball dels restaurants també és una de les conseqüències que provoca la falta de professionals.
Escoltem les opinions d'alguns empresaris del sector de la ciutat.
Restauradors
Quan hi ha un volum de feina superior al normal no pots donar un bon servei. / Triguem molt a trobar algú i quan el trobem és gent que no té cap tipus d'experiència.
Segons el conveni col·lectiu del sector, els sous de cambrer oscil·len entre els 750 euros bruts al mes dels aprenents als prop de 1.000 euros que perceben els professionals.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.