L'Ajuntament nega responsabilitats en la mort dels arbres del carrer de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Ajuntament assegura que els procediments emprats al carrer de Valldoreix amb la tala d'alguns arbres són els adequats. La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, nega que els arbres talats s'hagin posat malalts a causa de la pavimentació del carrer, tal com ha denunciat l'associació El Mussol.

El Mussol ha criticat que, quan es va pavimentar el carrer de Valldoreix i es van col·locar les noves canalitzacions, es van mutilar les arrels dels arbres.

Segons la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, la urbanització del carrer de Valldoreix ja contemplava la retirada completa de tots els til·lers.

Marta Subirà

El projecte de pavimentació ja plantejava la retirada completa dels til·lers. El servei de parc i jardins va contemplar la necessitat de mantenir dos arbres.


Subirà ha explicat que aviat creixeran els til·lers plantats i tornaran a oferir ombra al carrer de Valldoreix com fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.