Els alumnes del Leonardo Da Vinci participen al programa d'educació per la Salut


  • Comparteix:

Els alumnes de secundària de l'institut Leonardo Da Vinci han participat avui en el Programa d'educació per la Salut, que organitza l'Ajuntament. La sessió ha permès als joves reflexionar sobre la situació de les menors embarassades i les possibles solucions.

Aquestes xerrades es faran durant aquest mes i tenen l'objectiu de resoldre els dubtes sobre temes com la sexualitat, és el cas d'avui, les drogodependències i trastorns alimentaris.

Aquestes conferències volen difondre els coneixements i les habilitats personals i socials dels joves per a que prenguin les decisions més positives i responsables pel que fa a la seva salut.

La primera de les sessions informatives s'ha celebrat avui a l'Institut Leonardo Da Vinci i ha tractat la prevenció de l'embaràs imprevist entre la gent jove, Els tallers els dirigiran membres del Servei de Sanitat i per experts, tal i com explica la tècnica Eulàlia Sancho:

Eulàlia Sancho

Totes les activitats que fem s'adrecen als pares, mestres i alumnes


Demà hi ha haurà una nova sessió al Leonardo da Vinci i divendres serà el torn de l'institut Angeleta Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.