Sol i Aire celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La urbanització de Sol i Aire celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major amb noves activitats. Una exposició de gravats de Carles Rosell i de fotografia popular, activitats infantils i la tradicional cursa de cotxes casolans seran les activitats centrals de la festa.

La festa començarà aquest divendres a les nou del vespre amb el tradicional pregó a càrrec d'un dels veïns més veterans del barri i continuarà amb el sopar de germanor. D'altra banda la nit servirà per inaugurar l'exposició fotogràfica. A més, els veïns podran visitar per primera vegada una exposició de pintures d'un artista professional.

D'aquesta manera es vol consolidar les activitats de la festa tal com destaca, Plácido Cuenca, membre de la Comissió de Festes de Sol i Aire.

Plácido Cuenca

Volíem donar-li més empenta a l'exposició i per primera vegada exposem obres d'un artista que ens ha deixat les seves obres.


D'altra banda, un grup de mares del barri que s'agrupa sota el nom de Punt de Trobada ha organitzat les activitats infantils de dissabte al matí. D'aquesta manera es farà una activitat amb fruita fresca perquè els més petits en descobreixin les propietats, tal com ha explicat Cuenca.

Plácido Cuenca

Els pallassos es fan cada any i la festa de l'escuma també, però era només cobrir l'expedient.


A la tarda de dissabte, no hi faltarà la tradicional cursa de cotxes casolans i el fi de festa. Malgrat tot, els veïns encara tindran una activitat més diumenge al punt del migdia amb una exhibició del grup d'autoprotecció contra incendis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.