Èxit de l'arrossada de la Floresta


  • Comparteix:

Prop de 350 persones s'han aplegat aquest dissabte en la trobada de mestres paellers de la Floresta. Es tracta de l'activitat central de la Festa Major del districte que acabarà aquest diumenge amb una mostra d'havaneres.

En total 16 paelles, de cuiners més o menys experimentats, han omplert la zona esportiva de Can Llobet a la Floresta en l'activitat més multitudinària de la seva Festa Major. Per als veïns aquesta és una bona oportunitat per reunir-se i fer gresca.

Participants

Som un equip de futbol sala i sempre ho fem per veure'ns tots./Són festes majors i això és el que té d'especial avui.


Des de la Comissió de Festes s'han mostrat molt satisfets de la resposta que té cada any aquesta cita perquè crea més unió al districte. Xavi Sans és membre de la Comissió de Festes.

Xavi Sans

Des que es fa la festa major la paellada és un dels actes més multitudinaris i on la gent participa més i hi ha més moviment.


Les activitats continuen aquest diumenge amb festa infantil al matí, una mostra de salsa a la tarda i la cloenda amb havaneres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.